26 Şubat 2010 Cuma

UEFA Euro League : Türk Futbolu Hezimetleri 2010

Ve ingilizler futbolu ortaya çıkardı tansiyonumuzu 17ye zıplattı...
Hangi takımdan başlasam bilmiyorum. Maç saatlerine göre bir sıralama yapacak olursak önce Galatasaray'ı sonra Fenerbahçe'yi konuşmak gerek. Saat 20:00 (Türkiye Saati ile) de başlayan güzel maçın ardından insanın mübarek gecede bile alkolün gözüne vurmak istemesi.. Sinirlerin gerildiği dakikalarda sokaklarda 90 dakika sonra ne olacağından habersiz Anti-GS'li kendini bilmezlerin "Madrid Madrid" sloganlarıyla kornalar calarak De Gol Caddesinde(ki fransızcadır caddenin ismi şahsa bak fransızları yine yenemediler) dolanmaları inşallah sizde elenirsiniz temennilerini oluştursa da, heycanlı dakikalar için her 2 takıma da teşekkür etmek lazım. ne diyorduk A.Madrid Galatasaray maçında her ne kadar taraflarlarımız hakemi suçlu bulsa da (oyle zaten) önceki maçta hakemlerin bi sucu olmamasına rağmen sonucta 1-1 beraber kalmıştık. Çuvaldız meselesi işte.. ona buna bok atacağımıza adam gibi bir golcü alınsa belki bunlar olmayacaktı. Ligde zirve mücadelesine giren 2 türk takımın kendileri kadar güclü görünmeyen takımlara elenmeleri ise Türk Futbolununda kalitesini bir nokta da ortaya koymakta aslında..
1905'ten bu yana yaşattığı tüm heycan sevinçli hüzünlü dakikalar için takımıma binlerce teşekkür ederim. ben sadece 1989dan sonrasına katılsam da .. :)

Efendim gelelim Fenerbahçe'ye, Ağlayan adam Guiza'lı doğuştan Fenerli Emre'li FB ilk maçta aldığı 2-1 yenilginin zorluklarını bu gece yaşadı. Halbu ki o kadar temsilci göndermiştik Saraçoğluna.. Cafe'den cıktığımızda gözlerim o "Madrid Madrid" sloganlarını atan futbolseverleri aradı.. Elleriyle sevinç işaretleri yapan o holiganlar hangi delikteydi acaba? Kimse alınmasın ama Fener'in bu gece elenmesini gönülden istemiştim.. sırf onlara inat. Varsan görsen vatanperver bir insandır kendileri Türklüklerine toz kondurmazlar ama kendi ülkesinin takımı yenilince slogan atıp sevinen bir adamın vatanseverliğinden şüphe duymak lazım diye düşünüyorum. Ya da fenerbahçe aşkı yoğunluğu olsa gerek.. neyse fransız isimli caddede slogan atan genclerin fransızlara da elenmesi tebessüm ettirsede ... her 2 takımında yoluna devam etmelerini dilerdim ..
büyüklerimizin dedikleri gibi: artık lig için ter dökeceğiz bu seneki hedefimiz lig şampiyonluğu..

Teşekkürler TFF.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler olurum belki ..